Egy környezettudatos hotel Spanyolországban

A VIVOOD Landscape Hotel szállodaegysége a fenntartható fejlődéssel áll szoros kapcsolatban. Az épületet a tervezők, a mérnökök, és az építész szakemberek úgy alakították ki, hogy az környezettudatosan létezhessen, megújuló energiaforrásból tartsa fenn magát.

A Spanyolországi Benimantell községben található szálloda tulajdonképpen a lehető legnagyobb kikapcsolódást nyújtja, főleg azoknak a vendégeknek, akik valamely város zajos mindennapjaiból érkeznek ide üdülni.

 

 

A környezetbarát szállodaegység egyedi kialakítása csak úgy vonzza a turistákat, hiszen a luxus mellett a legnagyobb előnye, hogy tiszta levegő, zöld terület és csodás völgy veszi körül.

Missziójuk is határozott, úgynevezett 5E alapján áll össze. Ez az 5 E pedig az Excitement (izgalmasság), Ecology (ökológia), Environment (környezet), Enchantment (varázslatosság) és Exclusive (exkluzív) kifejezéseket foglalja magában.

 

 

A hotel természetesen stílusosan kialakított szobákat, és különleges éttermet, bárt is kínál vendégeinek. A különlegesség leginkább a csodás tájnak és kilátásnak tudható be, ugyanis a teraszra kiülve a Guadalest-völgy gyönyörű természeti adottságaiban gyönyörködhetnek a nyaralók vacsora közben.

 

 

A szobák, és az egész szálloda kialakítása a minimál stílushoz áll a legközelebb, amely remekül passzol a természeti környezet egyszerűségébe.

 

 

A hotel egyébként már számos kitüntetéssel rendelkezik, ami nem csoda, hiszen manapság ritka, hogy egy szálloda a környezettudatosságra is odafigyel a luxus kínálata mellett.