T62 Budapest**** - pop art hotel a budapesti belváros szívében

A pop art művészeti stílus az 1950-es évek közepén született az Egyesült Királyságban, de a világot az Egyesült Államokon keresztül hódította meg. A műfaj egyik legnagyobb alakja az amerikai Andy Warhol. A pop art a népszerű művészet kifejezést takarja és az általa ábrázolt hétköznapi tárgyak, berendezések, termékek segítségével próbálja a magas szintű művészetet közelebb hozni az átlagemberhez. Ebben a stílusban születettek a T62 Budapest**** hotel belső terei.

A lazaság és a fiatalosság nem véletlen: a célközönség nem a wellness szolgáltatásokat kereső középréteg, hanem a fiatalok. Ez a T62 Budapest **** elhelyezkedéséből is következik, mert a négycsillagos hotel ablakai a Nyugati pályaudvarra és a Nyugati térre néznek. A pazar belvárosi elhelyezkedés a legfőbb érv a hotel vendégeinél.

Ezt nem nagyon kell magyarázni senkinek, ugyanis innen tömegközlekedéssel, autóval vagy gyalog a főváros minden fontos nevezetessége könnyedén és főként nagyon gyorsan elérhető. Az ablakból látszik a Gustave Eiffel tervező irodája által megálmodott és 1877-ben átadott Nyugati pályaudvar. Ha vásárolni akar a turista, akkor ott a mögötte lévő Westend vagy a közeli Andrássy út. A főváros nevezetes épületeit és helyeit felesleges sorolni, mert a többség lőtávolon belül található. A Budán lévő nevezetességekhez kell pár percnél többet közlekedni. A jó fekvés taglalását a világ egyik legszebb villamos vonalával zárjuk, amely a közeli Jászai Mari térről indul (2-es villamos).

A T62 Budapest **** nem dohányzó szálló és sajnos a házi kedvencek sem tehetik be a lábukat. A szálló stílusát szokni kell, mert ”szigorúan” a klasszikus hotel funkcióra tették a hangsúlyt. Tehát az alvás, a kényelmes szállás a lényeg benne. Ezért wellness szolgáltatást és más plusz dolgot ne keressen a vendég a T62 Budapestben ****.

A T62 Budapest **** 142 szobát kínál a négy emeleten, ahol négyféle szoba érhető el. A belépő szintet a 15 négyzetméteres jelenti, ahol 160x220 centiméteres franciaágy várja a megszállókat. A szoba kínálat másik véglete a 28 négyzetméteres Large Double, ahol a 180x200 centis franciaágy mellett, ággyá alakítható kanapét is elhelyeztek. Így hárman is kényelmesen elférnek.

Még több budapesti szállás, hotel, szálloda, apartman itt!

Benedek Attila