Férfi kapucnis pulóver utazáshoz, utazótáskává alakítható ruhavédő zsák, biztonsági shopper táska és hátizsák

A Tchibo webáruház utazási kellékei között válogattunk.
Férfi kapucnis pulóver utazáshoz, utazótáskává alakítható ruhavédő zsák, biztonsági shopper táska és hátizsák - Tchibo webáruházHa a kényelem garanciáját a megfelelő öltözékben látjuk, akkor is felkészülhetünk a webáruház kínálatából, méghozzá az unisex kapucnis felsővel, amely kellemesen puha, kevert pamutanyagból készült, és számos hasznos funkciója van: kapucniján alvómaszk, ujjvédőin hüvelykujjnak való kivágás található, bújtatóival pedig könnyedén rögzíthető a fejhallgató. Emellett számos zseb és rekesz is van rajta, hogy mindennek meglegyen a biztonságos helye: kívül mellzseb, és egy titkos rekesszel ellátott kenguruzseb, belül pedig a különböző méretű zsebek mellett egy szemüvegtartó és egy okostelefontartó rekesz is van benne, amelyben a készülék kivétele nélkül kezelhető az érintőképernyő.

Az igazán praktikus megoldásokra mindig akkor van a legnagyobb szükség, ha igazi kihívást rejtő feladattal állunk szemben, mint például a kosztüm, vagy öltöny gyűrődésmentes szállítása egy üzleti út esetén! A víztaszító anyagból készült utazótáskává alakítható ruhavédő zsák erre a kihívásra ad választ, hiszen egy öltöny, vagy kosztüm mellett két ing, vagy blúz is elfér benne, a hozzá tartozó táskában pedig meglesz a hely a cipők, kozmetikumok és elektronikai eszközök számára is – hogy mindez helytakarékosan feltekerhessük, és csatokkal rögzíthessük egy kézipoggyász méretének is megfelelő csomagként, melynek széles vállpántja gondoskodik a kényelmes szállításról.Mindig célszerű, ha olyan táskákat hordunk, amelyek feladják a leckét a tolvajoknak, azonban akkor, amikor az otthonunktól távol vagyunk, különösen fontos, hogy gondoskodjunk a nálunk lévő irataink, pénzünk biztonságáról – a heti ajánlatban pedig ehhez is rengeteg megoldást találunk! A biztonsági shopper táska fémmel megerősített, állítható hosszúságú vállpántját nagyon nehéz elvágni, cipzáras főrekesze mellett pedig kívül és belül is rendelkezik egy-egy cipzáras rekesszel, hogy mindennek meglegyen benne a megfelelő helye. Szükség esetén vállpántja levehető, a kék és lila színben is kapható, virágmintás táska így akár klasszikus bevásárlótáskaként is használható!

A szintén kék és lila színekben elérhető biztonsági hátizsák szintén ideális megoldás utazáshoz, de fesztiválokon is jó szolgálatot tehet, hiszen az állítható hosszúságú pántok ebben az esetben is fém erősítéssel készültek, így, bár ránézésre egy szimpla, kedves táskáról van szó csupán, mégis megnehezíti majd a tolvajok dolgát. A strapabíró külső anyagú hátizsák főrekeszén kívül egy hátsó és egy belső, cipzáras zsebbel is rendelkezik, így nem csak kényelmes és biztonságos, hanem átláthatóan pakolható is!

Bőröndök pedig itt találhatók, az állandó kínálatban.

Kapcsolódó cikkek

Vidám és családbarát rendezvényekkel újra megnyíltak Málta szigetei

Vidám és családbarát rendezvényekkel újra megnyíltak Málta szigetei

Málta szigeteivel szinte egy nyaralóhely sem összehasonlítható. Málta, Gozo és Comino egy napsütötte paradicsomot biztosítanak az ide érkező nyaralóknak.

6 csodás kastély és vár Angliában

6 csodás kastély és vár Angliában

A rengeteg nyelviskolai angol után életben is gyakorolnál? Kirándulj Angliába, s fedezz fel csodás kastélyokat és várakat. Cikkünkben 6 tippet adunk!

Utazás gyerekkel: 5 tipp, hogy ne legyen rémálom a nyaralás

Utazás gyerekkel: 5 tipp, hogy ne legyen rémálom a nyaralás

Az utazás gyerekkel igazi kihívás lehet, de megfelelő előkészületekkel és néhány hasznos tipp betartásával elkerülhetjük, hogy rémálommá váljon a nyaralás.