Madonna Inn - Kalifornia különlegessége

Egy érdekes, nem mindennapi hotel Kaliforniában. A Madonna Inn Resort & Spa egy 110 szobából álló szálloda, melynek minden egyes szobája különböző témát képvisel. Most bemutatunk néhányat!
Madonna Inn szálloda Kaliforniában

Kalifornia egyik legkülönlegesebb és egyben legérdekesebb szállodája a Madonna Inn Resort & Spa.

Egyedülállósága abban rejlik, hogy 110 különálló szobája mind mind külön tematika szerint van felépítve, tehát nincs két egyforma helység. A szobák különböző neveket és stílust képviselnek, melyeket a hotel honlapján lehet megismerni és lefoglalni.

A 110 szoba közül az egyik például az American Beauty nevet viseli. Ez egy valóságos romantikus lak, mely egyben régimódi és elegáns. A rózsaszín falak, a bíborszín szőnyeg illetve a stílusos kiegészítők meleg és hívogató légkört teremtenek az itt megszálló vendégeknek.

Egy másik, talán a Beautynál különlegesebb szoba a Yosemite Rock nevet viseli, és igazán egyedi. Természeti hatása, parkszerű kialakítása az egyszerűséget és a természetet kedvelőknek lehet igazán ideális. Egyik legérdekesebb része a nem mindennapi kandalló, melynek szilárd gránit kupolája van, ez tehát a szoba egyik legmeghatározóbb pontja.

A Yahoo szoba az igazi cowboyok életstílusát tükrözi. A különleges ágy és berendezés valamint a "sziklacsapda" fürdőszoba is mind mind a cowboyok stílusát próbálják megmutatni a szobát lefoglaló vendégeknek.

A sok érdekes szobán kívül természetesen található a szállodában egy fényűző gyógyfürdő, teraszos medence, butikok, bár és éttermek, valamint lovaglási lehetőség is várja a vendégeket.

Ha eljutunk Kaliforniába, mindenképp érdemes ezt a szállodát választani legalább egy éjszakára, hogy részei lehessünk ennek a különleges épületnek, hangulatnak.

Kapcsolódó cikkek

Madonna Inn szálloda Kaliforniában

Madonna Inn - Kalifornia különlegessége

Kalifornia egyik legkülönlegesebb szállodája a Madonna Inn Resort & Spa, ahol a 110 különálló szoba külön tematika szerint van felépítve.

Élményhotel Németországban, a római Colosseum mintájára

Egy hotel, ami kívülről úgy néz ki, mint a római Colosseum

A németországi Superior Erlebnishotel Colosseo, a római Colosseum mintájára épült, és a vendégek nagyon is kedvelik.

Silo Stay - a különleges hotel

Új-Zéland egyedi szállodája

Az Új-Zéland Silo Stay nevű szálloda különleges hengeres épületekben várja vendégeit.