Egy hostel Tokióban, ahol az olvasás kötelező

Japánba 9 hónap alatt körülbelül 15 millió turista érkezik. Legtöbbjük a többcsillagos hotelekben száll meg, vannak viszont akik egy-egy éjszakát inkább egy különleges, nyugodt helyen töltenének. Nekik tökéletes választás lehet a fővárosi Book and Bed hostel.
Book and Bed hostel - különleges szállás Tokióban

A Book and Bed egy olyan kellemes és nyugodt hely,melyet nem könnyű ott hagyni. Lényege, hogy a kollégiumi légkörre hasonlító szobákban rengeteg könyv található, melyekből kötelező választani.

Japán és angol nyelvű olvasnivalók is találhatóak itt, így mindenki megtalálhatja a kedvencét. Ezután nem kell mást tenni, csak befeküdni az egyik kényelmes, de nem alváshoz kitalált ágyba, és végigolvasni az éjszakát.

A hostel egyenlőre 30 férőhellyel rendelkezik, de folyamatos a teltház, tehát érdemes előre helyet foglalni. Természetesen többféle szobaelrendezésből lehet választani, és tisztálkodásra is van lehetőség a közös fürdőszobákban.

A hely lényege tehát nem a meleg paplanban és puha párnán való elalvás, wellnessben való kikapcsolódás vagy aktív programok kínálata. A hostel olyan élményt nyújt, melyet máshol nem kaphat meg az ember, hiszen a könyvolvasás sajnos már nem sokak számára jelent értéket. Itt azonban megtapasztalhatja az ember, hogy milyen egy jó könyv, vagy képregény és nyugodt, csendes körülmények között tudja átadni magát a képzeletnek.Még több tokiói szállás itt!

Kapcsolódó cikkek

Das Parkhotel - Ausztria csőszobái

Ilyen egy csőszobában aludni

A Das Parkhotel Ausztria egyik legegyedibb és legkisebb szobákat nyújtó szállodája, amely hatalmas, robosztus csövekből áll.

Élményhotel Németországban, a római Colosseum mintájára

Egy hotel, ami kívülről úgy néz ki, mint a római Colosseum

A németországi Superior Erlebnishotel Colosseo, a római Colosseum mintájára épült, és a vendégek nagyon is kedvelik.

Jéghotel Svédországban

Jéghotel Svédországban

Az Icehotel Svédország egyik legszebb részén, Jukkasjärvi területén található, ahol a hideg időjárás nem kegyelmez.