Egy hostel Tokióban, ahol az olvasás kötelező

Japánba 9 hónap alatt körülbelül 15 millió turista érkezik. Legtöbbjük a többcsillagos hotelekben száll meg, vannak viszont akik egy-egy éjszakát inkább egy különleges, nyugodt helyen töltenének. Nekik tökéletes választás lehet a fővárosi Book and Bed hostel.
Book and Bed hostel - különleges szállás Tokióban

A Book and Bed egy olyan kellemes és nyugodt hely,melyet nem könnyű ott hagyni. Lényege, hogy a kollégiumi légkörre hasonlító szobákban rengeteg könyv található, melyekből kötelező választani.

Japán és angol nyelvű olvasnivalók is találhatóak itt, így mindenki megtalálhatja a kedvencét. Ezután nem kell mást tenni, csak befeküdni az egyik kényelmes, de nem alváshoz kitalált ágyba, és végigolvasni az éjszakát.

A hostel egyenlőre 30 férőhellyel rendelkezik, de folyamatos a teltház, tehát érdemes előre helyet foglalni. Természetesen többféle szobaelrendezésből lehet választani, és tisztálkodásra is van lehetőség a közös fürdőszobákban.

A hely lényege tehát nem a meleg paplanban és puha párnán való elalvás, wellnessben való kikapcsolódás vagy aktív programok kínálata. A hostel olyan élményt nyújt, melyet máshol nem kaphat meg az ember, hiszen a könyvolvasás sajnos már nem sokak számára jelent értéket. Itt azonban megtapasztalhatja az ember, hogy milyen egy jó könyv, vagy képregény és nyugodt, csendes körülmények között tudja átadni magát a képzeletnek.Még több tokiói szállás itt!

Kapcsolódó cikkek

Das Parkhotel - Ausztria csőszobái

Ilyen egy csőszobában aludni

A Das Parkhotel Ausztria egyik legegyedibb és legkisebb szobákat nyújtó szállodája, amely hatalmas, robosztus csövekből áll.

Élményhotel Németországban, a római Colosseum mintájára

Egy hotel, ami kívülről úgy néz ki, mint a római Colosseum

A németországi Superior Erlebnishotel Colosseo, a római Colosseum mintájára épült, és a vendégek nagyon is kedvelik.

Jumbo Hostel Svédország

Szálloda egy repülő fedélzetén

Szeretnél egy repülőgépen aludni? Nem repülés közben, hanem egy ilyen hotelben megszállni. Svédország egy régi Boeing 747 jumbo jet repülőgépben kialakított szállodájában ezt is megteheted.