Kapcsolódjon ki a hévízi Hotel Palace-ban!

A nyár elmúltával nem kell lemondanunk a családi üdülésekről, hiszen számos wellness szolgáltatás biztosít télen-nyáron kikapcsolódási lehetőségeket. A négycsillagos Hotel Palace minden évszakban szeretettel várja a kedves vendégeket.
Kapcsolódjon ki a hévízi Hotel Palace-ban!

A Hévízi-tó köztudottan gyógyító vizéről híres, a magyarok és a külföldi turisták is szíesen látogatják a világ legnagyobb természetes meleg viző forrástavát.

A hévízi tó mellett épült négycsillagos Hotel Palace**** kitűnő választás lehet abban az esetben, ha belföldi nyaralást tervezünk. A hotel télen-nyáron nyitva tart a vendégek előtt, és folyamatosan szeretettel fogadja az érkezőket.

A vendégek számos kényeztető szolgáltatásban vehetnek részt. Ilyenek például a különféle masszázsok, fodrászat, szépségklinika, étterem és kávézó, illetve a gyógykúrás lehetőségek, melyeken tradicionális hévízi kezelésekben lehet részünk.

Hévízi hotelhez méltóan a wellness szolgáltatások is a gyógyulást és egészséget kívánják biztosítani, melyek segítenek kipihenni a rohanó hétköznapok okozta fáradtságot.

A Hotel Palace-ban lehetőségünk nyílik a regenerálódás vagy az aktív kikapcsolódás elérése érdekében kihasználni a nyakzuhanyos medencét, pezsgőfürdőt, finn szaunát, bio aroma szaunát, gőzkabint, illetve a dézsazuhanyt is.

Természetesen különböző csomagajánlatok közül is válogathatunk, mint például az Indián nyár, a Levendula kényeztetés, vagy a Senior kúracsomag, de ezeken kívül még számos másik szállás csomag ajánlat is létezik, érdemes böngészni közöttük.

Érdemes családostul is meglátogatni a hotelt, hiszen a szállodában elérhető a Csemete erdő játszóház, mely élményt nyújthat a kicsiknek.

Érdemes tehát valamelyik csomag közül kiválasztanunk a számunkra legszimpatikusabbat, vagy csak egy dátumot kiválasztva szobát foglalnunk, hiszen garantáltan nyugodt, nagyvárosi zajoktól és stressztől mentes kikapcsolódásban lehet itt részünk.

Kapcsolódó cikkek

Magyarország csodás tájai

Fedezd fel Magyarország csodás tájait!

A cikkben Magyarország néhány csodás táját mutatjuk be.

Kapcsolódjon ki a hévízi Hotel Palace-ban!

Kapcsolódjon ki a hévízi Hotel Palace-ban!

A hévízi tó mellett épült négycsillagos Hotel Palace kitűnő választást, ha gyógyulni és pihenni vágyunk a nyaralásunk alatt.

Fürdőkben gazdag borvidék - irány Egerszalók!

Fürdőkben gazdag borvidék - irány Egerszalók!

Egerszalókon nem csak finom borokat kóstolhatsz, nagyszerű fürdői is levesznek a lábadról.