Kapcsolódjon ki a hévízi Hotel Palace-ban!

A nyár elmúltával nem kell lemondanunk a családi üdülésekről, hiszen számos wellness szolgáltatás biztosít télen-nyáron kikapcsolódási lehetőségeket. A négycsillagos Hotel Palace minden évszakban szeretettel várja a kedves vendégeket.
Hotel Palace**** Hévíz

A Hévízi-tó köztudottan gyógyító vizéről híres, a magyarok és a külföldi turisták is szíesen látogatják a világ legnagyobb természetes meleg viző forrástavát.

A hévízi tó mellett épült négycsillagos Hotel Palace**** kitűnő választás lehet abban az esetben, ha belföldi nyaralást tervezünk. A hotel télen-nyáron nyitva tart a vendégek előtt, és folyamatosan szeretettel fogadja az érkezőket. 

A vendégek számos kényeztető szolgáltatásban vehetnek részt. Ilyenek például a különféle masszázsok, fodrászat, szépségklinika, étterem és kávézó, illetve a gyógykúrás lehetőségek, melyeken tradicionális hévízi kezelésekben lehet részünk. 

Hévízi hotelhez méltóan a wellness szolgáltatások is a gyógyulást és egészséget kívánják biztosítani, melyek segítenek kipihenni a rohanó hétköznapok okozta fáradtságot.

A Hotel Palace-ban lehetőségünk nyílik a regenerálódás vagy az aktív kikapcsolódás elérése érdekében kihasználni a nyakzuhanyos medencét, pezsgőfürdőt, finn szaunát, bio aroma szaunát, gőzkabint, illetve a dézsazuhanyt is. 

Természetesen különböző csomagajánlatok közül is válogathatunk, mint például az Indián nyár, a Levendula kényeztetés, vagy a Senior kúracsomag, de ezeken kívül még számos másik szállás csomag ajánlat is létezik, érdemes böngészni közöttük. 

Érdemes családostul is meglátogatni a hotelt, hiszen a szállodában elérhető az úgynevezett Csemete erdő játszóház, mely hatalmas élményt nyújthat a kicsiknek.  

Érdemes tehát valamelyik csomag közül kiválasztanunk a számunkra legszimpatikusabbat, vagy csak egy dátumot kiválasztva szobát foglalnunk, hiszen garantáltan nyugodt, nagyvárosi zajoktól és stressztől mentes kikapcsolódásban lehet itt részünk.

Kapcsolódó cikkek

Fürdőkben gazdag borvidék - irány Egerszalók!

Fürdőkben gazdag borvidék - irány Egerszalók!

Egerszalókon nem csak finom borokat kóstolhatsz, nagyszerű fürdői is levesznek a lábadról.

Magyarország csodás tájai

Fedezd fel Magyarország csodás tájait!

A cikkben Magyarország néhány csodás táját mutatjuk be.

Nyaraljunk együtt, s mégis külön! Irány Kecskemét!

Nyaraljunk együtt, s mégis külön! Irány Kecskemét!

Kecskeméten a szülők és a gyerekek is jól érezhetik magukat.