Hova menjünk kirándulni? Kihagyhatatlan felfedeznivaló helyek várnak!

A februári tavasz csak egyet jelenthet: ideje elővenni a szekrény mélyéről a túrafelszerelést, és útnak indulni a természetbe! Az elhatározás azonban még nem minden, kell egy úti cél is, és itt jön a nehézség. Hova menjünk kirándulni, amihez nem kell órákat az autóban zötykölődni, mégis csodás látnivalókat kínál?
Hova menjünk kirándulni? Kihagyhatatlan felfedeznivaló helyek várnak!

Szebbnél szebb úti célok az Olyanjó! oldalán

Az Olyanjó! Programajánló egy újonnan indult magazin telis-tele gasztroélményekkel, szállásokkal, szabadtéri látványosságokkal és úti célokkal. Kirándulóhelyet vadászva ez a legjobb hely, ahol csak böngészhetsz!

Az ajánlatok mind saját tapasztalaton alapulnak, a szerzőpáros, Zsófi és Péter ugyanis saját úti naplójukként kezdték el vezetni. Miután pedig egyre többet kérdezték tőlük, hogy „hova menjünk kirándulni”, „hova szervezzünk szülinapot” vagy éppen „mi a legjobb randi hely”, úgy döntöttek, hogy a nyilvánosság elé tárják kedvenc helyeik gyűjteményét.

Az oldalon ráadásul aszerint is szűrhetsz a Szabadidős programok között, hogy egy kellemes sétára, kirándulásra vagy igazi intenzív túrára vágysz. Nem is csak a kirándulásra, de az azt követő jól megérdemelt pihenésre is tippeket kapsz a közelben lévő vendéglátóhelyek felfedezésével.

Ha tervezéskor elsődleges szempont a távolság – illetve a közelség -, érdemes a térképes keresőt böngészned. És ahogy te sem, úgy a szerzők sem ülnek otthon a hétvégén, ezért abban is biztos lehetsz, hogy jövő hétre már újabb programötletek várnak az oldalon. Látogass vissza néhány nap, hét múlva is, a térképet szépen lassan befedik majd a klassz helyeket jelölő ikonok!

Hova menjünk kirándulni gyerekkel, kutyával?

Neked is ismerős a probléma, hogy gyerekekkel vagy kutyástul indulnátok útnak, de nem tudod, hogy a terep mennyire alkalmas erre? Egyáltalán vannak-e a közelben olyan helyek, ahová utána mind beülhettek megpihenni? Az Olyanjó! ebben is segít, az úti céloknál apró ikonok jelölik, ha gyerekbarát- vagy kutyabarát helyről van szó. A menüben pedig külön is szűrhetsz kutyabarát vagy családos programokra.

Ha pedig hiányolsz egy helyet a listából, amit szerinted kár lenne kihagyni, ne tartsd magadban, küldd be ajánlóként az oldalon! Zsófi és Péter örömmel fogadnak ajánlásokat, amiket persze maguk is tesztelnek majd.

Kapcsolódó cikkek

A húsvét új hagyományai: ünneplés wellness hotelben - húsvét

Húsvét wellness hotelben

A húsvétot akár wellness hotelben is töltheted.

Fürdőkben gazdag borvidék - irány Egerszalók!

Fürdőkben gazdag borvidék - irány Egerszalók!

Egerszalókon nem csak finom borokat kóstolhatsz, nagyszerű fürdői is levesznek a lábadról.

Nyaraljunk együtt, s mégis külön! Irány Kecskemét!

Nyaraljunk együtt, s mégis külön! Irány Kecskemét!

Kecskeméten a szülők és a gyerekek is jól érezhetik magukat.