12 Revay Hotel*** - szállás Budapest központjában

Ha valaki Budapest belvárosát szeretné alaposan megismerni, akkor az az igazi, ha ott is száll meg.
Budapesti szállások: 12 Revay Hotel***

A 12 Revay Hotel*** elhelyezkedése csodálatos. Ugyanis még fél kilométert sem kell gyalogolni a szállodától, hogy elérje a vendég az Operaházat és a Zeneakadémiát. A fekvés azért is kiváló, mert a szálloda legfelső emeletéről látható a Szent István-bazilika tornya. Elég közelről, kb. 270 méterről… A 12 Revay Hotel *** fekvéséről sokat elmond, hogy hétszáz méteres sugarú körben található a világhírű budapesti Zsinagóga és az első metróvonal, amivel anno a jó öreg Európában az elsők voltunk (1896).

A látnivalók listája hosszú, rajta található a két kilométeres körön belül lévő Halászbástya, a Budai várnegyed és a Várkert bazár. Ha kevesebbet akar gyalogolni a turista, akkor ott a pár perc járásra fekvő Deák tér és az Operett színház. A felsoroltak jól ”megágyaztak” a 12 Revay Hotelnek ***, amely 17 kilométerre található a Liszt Ferenc repülőtértől. A személyzet természetesen tud segíteni a reptéri transzferben, azaz a reptérre történő kijutásban és az onnan történő bejövetelben.

Három-féle szobával tud szolgálni a 12 Revay Hotel ***, közös bennünk, hogy franciaágy, szobaszéf, íróasztal, vízforraló, tea és kávé bekészítés, térítésmentes wifi és személyre szabható légkondicionálás található bennük. A szobák része még a ma divatos lapos televízió, műholdas csatornákkal.

A szobákból összesen 56 található a Révay utca 12 alatt lévő három csillagos hotelben. A szobák színvonal szerinti megoszlása a következőképpen néz ki: 32 a Standard, a méretük 15 és 23 négyzetméter között található. Egy szinttel fentebb már a Superior található, ahol a méret már 23 és 29 négyzetméterre nőtt. A hét Superior plusz szoba annyiban különbözik a ”sima” Superiortól, hogy ezekbe ággyá alakítható kanapét is tettek.

Aki a legjobbat akarja, annak nem kell mást tennie, mint, hogy lefoglalja a hotel tetején lévő három apartman egyikét. Ezeket nem csak a 35 négyzetméteres nagyság miatt érdemes kibérelni, az izgalmasabb a kilátás és a néhány négyzetméteres erkély extra tere.

Innen tökéletesen látszik a Szent István-bazilika, amely fentről még pazarabb látványt nyújt, mint az utca frontról.

Még több budapesti szállás, hotel, szálloda, apartman itt!

Kapcsolódó cikkek

A 3 legnépszerűbb turisztikai látványosság Budapesten

A 3 legnépszerűbb turisztikai látványosság Budapesten

Budapest hazánk fővárosa, amire sokan úgy tekintenek mint egy kulturális metropolisz.

Meteoprog: részletes időjárási hírek összefoglalója

Meteoprog: részletes időjárási hírek összefoglalója

A következő napra vonatkozó időjárás-előrejelzés segít felkészülni a váratlan eseményekre, beleértve a heves felhőszakadást és a heves havazást is.

T62 Budapest**** hotel - budapesti szálloda fiataloknak

T62 Budapest**** - pop-art hotel a budapesti belváros szívében

A pop-art stílusban készült fiatalos szálloda Budapest belvárosában várja a vendégeit.