Esküvő és lakodalom egy helyen

Egy tökéletes kastély esküvő helyszín esetén fontos, hogy a nagy nap igazán színvonalas és minden részletében meghitt legyen. Ebben az esetben mind a szertartás, mind a lagzi lehet egy helyen, ráadásul még a meghívottaknak is tudnak szállást biztosítani. A komplex szolgáltatásnak bőven van előnye, hiszen számos terhet levehetnek az ifjú pár válláról. Cikkünkben részletesen bemutatjuk, hogy milyen pozitívumai vannak egy ilyen eseménynek.
Esküvő és lakodalom egy helyen

Kastély esküvő helyszín

A Teleki-Degenfeld Kastélyszálló Szirákon számos lehetőséget kínál a menyasszony és a vőlegény számára. A Nógrád megyében található épület egy igazi kincsnek számít, hiszen a hegyekben elhelyezkedő terület rendkívül egyedülállónak számít az országban. Ezt a fajta vidékies stílust nagyon sokan szeretik, így nem csoda, hogy komplex szolgáltatással várják a házasodni vágyókat.

A kastély esküvő helyszín azért is előnyös, mert az itt dolgozók több dolgot is levehetnek a vállunkról. Emellett barátságos hangulatban köthetjük össze az életünket a másikkal, amire a vidékies ételek és a kedves kiszolgálás csak rátesz egy lapáttal.

Esküvői kastélyszálló

A patináns központban a párok nyugodtan és romantikusan mondhatják ki a boldogító igent, akár a szabad ég alatt is. Itt minden egyedi elképzelést meg tudnak valósítani, számukra ugyanis szinte semmi sem lehet akadály. Legyen szó dekorációról, az esemény menetéről, az ételek ízvilágáról, bármi esetében lehet különleges kérésünk. A céljuk ugyanis, hogy az esküvő olyan legyen, ahogy azt a szerelmesek megálmodták.

Segítség a szervezésben

Miután az esemény körül rengeteg kérdés felmerülhet, így az itt dolgozó hozzáértő személyek segítenek eligazodni a lehetőségek között. Támogatnak a szervezéstől kezdve, a ceremónián keresztül, egészen a másnapi elutazásig. Több mint harminc éve vannak itt rendezvények, így biztosak lehetünk benne, hogy minden zökkenőmentesen fog zajlani.

Szálláslehetőség

A leggyakoribb probléma, hogy miként is szállásoljuk el a meghívott vendégeket. Szerencsére a kastélyban számos lakosztály áll rendelkezésre, ahol álomra hajthatják a fejüket. Ezáltal a barátoknak és a családnak nem szükséges az éjszaka közepén útra kelniük, alhatnak egyet, majd az ízletes reggelit követően pihenten indulhatnak haza. A főépületben négy lakosztály és négy kétágyas szoba áll rendelkezésre, a szárnyépületekben pedig további tizenhét kétágyas helyiség található.

Az étkezés

A lakodalom esetében azonban fontos az ételek minősége is. Itt a legalapvetőbb fogásoktól kezdve, bármilyen különleges kérést elkészítenek. Legyen szó egy sima húslevesről vagy egy ízletes halas élményről, lehetőségek tárháza várja a szerelmespárokat és a vendégsereget.

Összegezve

Az esküvő megszervezése a legtöbb esetben rengeteg stresszel jár. Éppen erre lehet jó megoldás egy olyan komplex szolgáltatás, amit csak kastély esküvő helyszín nyújthat a szerelmesek számára. A Sziráki központban segítenek a ceremónia, a lakodalom, de még a szállás kérdésében is. Ezzel rengeteg terhet véve le a menyasszony és a vőlegény válláról.

Kapcsolódó cikkek

Esküvő és lakodalom egy helyen

Esküvő és lakodalom egy helyen

A kastély esküvő helyszín azért is tökéletes, mert itt egy helyen tarthatjátok meg a ceremóniát, a lakodalmat, de még szállást is tudnak biztosítani.