Reggelizz együtt zsiráfokkal Kenyában!

Egy hely, ahol a vendégek a zsiráfokkal együtt reggeliznek. Elsőre furcsán hangzik, mégis különleges élményt nyújt a kenyai szálloda.
Kenya különleges szállodája

A kenyai Giraffe Manor a világ egyik legkülönlegesebb szállodája. Nairobitól​ minössze 20 km-re fekszik a szálloda, mely egy régi kastélyban kap helyet. Az 1932-ben épült ház korábban magánházként funkcionált, ma pedig megnyitotta kapuit a turisták előtt, és szállodaként üzemel.

Itt kapott helyt a kenyai Zsiráf Központ is, melyet az afrikai veszélyeztetett vadon élő állatok alapítvány (AFEW) hozta létre, a veszélyeztetett Rothschild zsiráfok megmentésére és tenyésztésére.

Az itt élő zsiráfok olyannyira barátságosak, hogy különlegessé tették a szállodát a jelenlétükkel. Gyakran ugyanis bekukkantanak a hotel ablakain, így közvetlen közelbe kerülve a vendégekkel. Gyakran reggeli közben kukucskálnak be, egy-egy finom falat reményében, de egyébként is szabadon sétálgatnak a birtokon, így bármikor találkozhatnak a nyaralókkal.

A szálloda egyébként elegáns berendezéseivel, a modern kényelem és antik elegancia ötvöződésével válik hangulatossá.

A több hektáros területen nem csak zsiráfok, hanem elefántok, orrszarvúk, valamint több mint 180 madárfaj is él.

A gyönyörű és nyugodt környezet, a stílusos berendezés és a barátságos állatok mind-mind szerepet játszanak abban, hogy aki ide érkezik látogatóba, mindig jól érzi magát és garantáltan életre szóló élményekben gazdagodik.

Kapcsolódó cikkek

Madonna Inn szálloda Kaliforniában

Madonna Inn - Kalifornia különlegessége

Kalifornia egyik legkülönlegesebb szállodája a Madonna Inn Resort & Spa, ahol a 110 különálló szoba külön tematika szerint van felépítve.

Uruguay különleges szállodája

Club Hotel Casapueblo, avagy a tenger habjai ihlette hotel

A tenger habjaira emlékeztető, Club Hotel Casapueblo Punta Ballenában, Uruguay kis városában található.

Hotel Jested - Csehország

Hotel Ještěd - Csehország egyedi szállodája

Liberec városától mindössze 10 km-re fekszik, a Csehországban található Hotel Jested, melynek modern szobái, csodás kilátása feledhetetlen élményt ígér.