Design Apartments - Budapest egyedi szobái

Izgalmas és érdekes. Ez a két legelső szó, amely az ember eszébe juthat, amikor megnézi a Design Apartments honlapját. Aki itt száll meg, annak már csak a különleges szobák miatt is érdemes Budapesten tartózkodnia. És akkor még semmit nem látott a gyönyörű városból..
Design Apartments Budapest

A design két háza Budapesten, melyek különféle stílusú szobákkal várják a vendégeket. 

Budapestre meg lehet érkezni úgy is, hogy egy többcsillagos szállodában szállunk meg, de akár egy olcsó apartmant is választhatunk. Azonban ha még izgalmasabbá akarjuk tenni a nagyvárosban va tartózkodásunkat, esetleg külföldi rokonainknak akarunk izgalmas szállást ajánlani, akkor tökéletes választás lehet valamelyik Design Apartments.

A két épület, mely helyt ad a szállodának kívülről szépnek és igazi "Pestinek" tűnhet, belül azonban sokkal több izgalmat rejt. Az Üllői úton és a Váci utcában található apartmanok ugyanis különböző stlíusokat képviselnek.

Míg egyik 4-6 fős apartmanban a pop art korszakban érezhetjük magunkat, addig egy másik az art deco stílusjegyeit hangsúlyozza, míg egy harmadik szoba egy repülős lakosztály, hiszen valóban egy repülőgép belsejeként van berendezve.

Ezen kívül még sok különböző valóságba is csöppenhetünk egy-egy szobában, érezhetjük magunkat például a strandon, egy motoros bárban vagy a romantika közvetlen közepében.

Pozsonyi Attila hét évvel ezelőtt indította útjára ezt a különleges szállodát, mely magyar vendégek és külföldi turisták között is azonnal kedveltté vált. A színes, izgalmas szobák vonzóvá teszik az ittlétet, hiszen manapság a legtöbben már nem az egyszerű hotelek hívei, hanem valami izgalmat, érdekességet keresnek.

A határunkon túl számos extrém hotel épült már, ami Magyarországra még nem jellemző túlzottan. Az ilyen Design Apartmenthez hasonló ötletek és azok megvalósításai viszont nagyon jót tesznek az ország turizmusának és még színesebbé varázsolják fővárosunkat.

Budapest számos látványossága közül a szálloda Üllői úti épületéhez az Iparművészeti Múzeum van a legközelebb, így már meg is van az első célpont a város felfedezéséhez.

Egy még szebb budapesti design apartman szállás a VIII. kerületből, ide kattintva.

Kapcsolódó cikkek

Budapesti szállások: 12 Revay Hotel***

12 Revay Hotel*** - szállás Budapest központjában

12 Revay Hotel*** Budapest belvárosában található. Fedezd fel a belvárost és szállj is meg Budapest szívében, ebben a hotelben.

Design Apartments Budapest

Design Apartments - Budapest egyedi szobái

A Design Apartments különleges szobákkal várja a vendégeit.

A 3 legnépszerűbb turisztikai látványosság Budapesten

A 3 legnépszerűbb turisztikai látványosság Budapesten

Budapest hazánk fővárosa, amire sokan úgy tekintenek mint egy kulturális metropolisz.